Thailand 2023

Min och min familjs reseblogg

Måndag igen

Publicerad 2014-12-29 10:05:43 i Allmänt

Vill visa er bilder på hur det ser ut där vi bor men går inte lägga upp :( 
Vill visa lite bilder på skolan vi va förbi.. 
Om man nu kan kalla det skola.. Inga bänkar, inga stolar. Såg ut som en öppen ruin som det va ett väldigt väsen ifrån. Såg inga böcker eller att de skrev, satt på det hårda betonggolvet och lyssnade. Va pojkar i ett rum, om man nu kan kalla det för rum. Och flickor i ett annat. Skolan vi hälsade på i Sri Lanka va riktigt fin om vi jämnför! Riktigt riktigt fin! 
Husen de bor i tror man inte alls att de kan bo i, omöjligt! Men tyvärr är verkligheten så. Skämdes riktigt när vi gick tillbaka till vårar hotell för att vi har det så bra här! Och utanför portarna är det låångt ifrån det vi har här! El, toaletter man kan spola i, rent vatten, massa mat, en skön säng, dusch mm man börjar nästan gråta när man ser slummen.. Är jobbigt att se hur vissa har det medans vi hemma har allt!! 
Tjejerna sa när vi gick runt och kolla att: va bra vi har det hemma! 
Vi såg en liten kille som hade byggt en bil av kapsyler han hittat.. Enda leksaken vi såg. 
De är väldigt trevlig och hälsar glatt när de ser oss, barnen är nyfikna på oss vita. 2 små pojkar kom fram och gjorde high five med oss. Så söta! 
2 små tjejer vinkar glatt från deras vrak till hus, fina klänningar men långt ifrån rena. Nu finns ju  inga affärer eller bankomater  här!! Hade gått och shoppat och delat ut med en gång annars. vill ge bort alla tjejernas kläder redan nu innan vi åker hem men vet inte när vi kommer i närheten av en klädaffär nästa gång. 
Har ligger vi på våra sköna solstolar och får allt serverat! 

Mikaels öra är väl så där :( hoppas verkligen det går över snart för går inte flyga med ett sånt öra.. 
Annars mår vi alla bra! Molnigt idag, skönt med en sån dag mellanåt :) 

Provar att lägga ut bilder under hela dagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela