Thailand 2023

Min och min familjs reseblogg

Äntligen!

Publicerad 2013-02-14 11:14:17 i Allmänt

Hej! 
 
ÄNTLIGEN fick vi se solen lite!! 
Har varit mulet i 6 dagar :( lite segt. Fnns inte jättemycket att göra om man inte besöker elefanter, sköldpaddor, tempel, teodlingar men allt det har vi redan gjort och inget som är så kul att göra så många gånger :) 
Vi är tillbaka i Bentota igen efter en snabbvisit i Marissa för lite surfande.
Idag bokade videt sista hotellet på vår resa, känns lite tråkigt :( 
5 v har gått hut fort som helst, speciellt nu de sista 2 v men bodde 1 v på ett jättefint hotell, tjejerna älskade poolen, var lite underhållning på kvällarna för alla åldrar så alla vi trivdes som fisken i vattnet så den veckan kändes som 2 dagar. .dock ett dyrare hotell som Ving har med på deras Sri Lanka resor. Men är väldigt svårt att hitta ett bra hotell här. Finns att för 250 per natt men då bor man därefter med, en fläkt som låter och smäller hela nätterna om den ens funkar överhuvudtaget :) 
Så vi tog 2 nätter till på "ving" hotellet innan vi beger oss till colombo och sista veckan här! 
Var på en restaurang på stranden igårkväll och åt. Först frågar de alltid vad man vill dricka och då är det samma varje gång: Do you have à menu? Ooo yes säger han och springer i väg och hämtar den ist för att ta med den direkt ?? 
Sen när vi sagt vad vi vill dricka så frågar han vad vi vill äta och då får vi säga: do you have a menu?? Oooo yes säger han och lubbar i väg. :)  de har alltid en dricka meny och en matmeny, de får ju motion de som jobbar här :)
men iaf han igår fråga vad vi ville ha att dricka och då frågade vi efter drickameny, de hade de inte sa han, ok men vad har ni att dricka då fråga vi, har du inget vi kan se på vad som finns.
Vänta säger han då och kommer tillbaka med 1 Arrakflaska en flaska whisky , en vodkaflaska och en likörflaska, this is what we have and They are really good :)
 öhh Oki tänkte vi och kolla på varann, ska vi dela en flaska arrak eller vodka till maten?? :)  do you have water fråga jag, noo sorry no water...  Så vi fick gå och köpa vatten på restaurangen bredvid. 
 
Mikael har slutat snusa med, 1,5 dagar har han varit snusfri nu och han är rätt rastlös och irriterad redan :) så vi får se om vi är gifta när vi kommer hem igen ;)  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela